Workshop heggenvlechten

Heggenvlechten is de ambachtelijke kunst van het buigen en weven van takken en stammen om structuur en karakter aan heggen te geven. Dit klinkt eenvoudig, maar de praktijk is een kunst op zich, en dat laten we je graag zien.

Bij Kleinschalig Cultuurlandschap delen we onze uitgebreide ervaring door middel van leuke en toegankelijke workshops en cursussen, op maat gemaakt voor jou. Het is niet alleen een gelegenheid om meer te leren over planten en de natuur, maar ook om in de buitenlucht actief bezig te zijn en een positieve bijdrage te leveren aan ons prachtige landschap. Kom en ontdek de fascinerende wereld van heggenvlechten met ons!

Jouw Dagje Heggenvlechten Avontuur!

Het is leuk voor jong en oud, niet zwaar of moeilijk en je bent eens lekker buiten bezig.
Natuurlijk, wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, dat is onze belofte. Je krijgt een grondige introductie in de gereedschappen en essentiële aspecten van heggenvlechten. En als het op catering aankomt, ontbreekt het aan niets. Samen stemmen we alles perfect af op jouw wensen.

Bedrijfsuitje: Ga de uitdaging aan met je collega’s en versterk het groepsgevoel tijdens een onvergetelijke dag! Familie/Vrienden: Jong en oud komen samen voor een boeiende en leerzame activiteit waarbij heggen centraal staan. 

Word een Heggenvlechtkunstenaar: Leer de vaardigheden en theorie om zelf heggen te vlechten en te onderhouden van onze ervaren experts. Wij delen graag onze kennis met jou.

Informeer naar de mogelijkheden

Stuur een berichtje of bel even. We denken dan met je mee en zorgen voor een passende workshop, zowel in activiteit als in prijs.

Sjoerd Aertssen

tel: 06-47329828
info@kleinschaligcultuurlandschap.nl

 

Bekijk ook eens wat we bieden op het gebied van: